Авіакомпанії РФ можуть відновити польоти над сходом України

Вівторок, 7 жовтня 2014, 17:19

Найбільші російські авіакомпанії можуть відновити польоти над безпечною частиною території сходу України вже з початку зимового розкладу - 25 жовтня.

Про це повідомляють РІА Новости, посилаючись на джерело у великому російському перевізнику.

"Найбільші російські авіакомпанії можуть відновити польоти над територією сходу України з зимового розкладу. Польоти виконуватимуться через процедуру запиту дозволів в української авіавлади. Нас запевнили, що перешкод у виконанні цих рейсів чинити нам не будуть", - сказав джерело.

Представник "Аерофлоту" від коментарів відмовився. Представник "Трансаеро" повідомив, що поки в компанії не планують відновлювати авіаперельоти над цією територією.

Зимовий розклад починається з 25 жовтня. З 11 жовтня "Аерофлот" планує відновити свої рейси в Одесу. Вони будуть виконуватися двічі на день. Питання щодо відновлення рейсів в інші аеропорти півдня і сходу України поки не вирішене.

"Аерофлот" і "Трансаеро" припинили польоти над територією східної України і в аеропорти на її території після аварії літака Boeing 777 Malaysia Airlines 17 липня.

"Аерофлот" спочатку на тиждень скасував всі рейси до Одеси і на місяць до Дніпропетровська. В Харків і Донецьк компанія не літає з 2 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...