Київрада стверджує, що подавати гарячу воду киянам заборонив Кабмін

Середа, 8 жовтня 2014, 16:21

Секретар Київської міської ради Олексій Рєзніков стверджує, що Кабінет міністрів заборонив "Укртрансгазу" поставляти газ на київську ТЕЦ-6.

Про це він заявив на прес-конференції в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"З незрозумілих нам причин є пряма вказівка –​- заборона" Укртрангазу "на подачу газу на ТЕЦ-6. (…) Чому це робиться з боку уряду – ми пояснити не можемо. Можливо, це пов'язано з передвиборною гонкою, або щось інше, але ми знаємо точно, що газ є, але його штучно не подають на ТЕЦ-6", – сказав він.

За його словами, поки всі звернення з цього питання з боку мера Віталія Кличка, його першого заступника Ігоря Ніконова і керівника профільного департаменту Петра Пантелеєва залишаються безрезультатними.

Також, стверджує Рєзников, у київської влади є певні непорозуміння з урядом у питаннях бюджетного фінансування та газопостачання.

"Ми маємо сьогодні, на жаль, певні непорозуміння з урядом. Ми досі чекаємо отримання 1,8 млрд грн, які нам давно були обіцяні на виконання функцій столиці. Вони вже давно розплановані, нам обіцяють, що вони ось-ось будуть, чекаємо", – сказав Рєзніков.

Як відомо, ТЕЦ-6 забезпечує теплопостачання Дарницького, Дніпровського, Подільського, Оболонського та Деснянського районів Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування