Москаль: Терористи з танків обстріляли Щастя

Субота, 1 листопада 2014, 10:54

Зранку 1 листопада терористи почали інтенсивний обстріл с.Кримське Новоайдарського району: стріляють із мінометів, "Градів" та гармат. Протягом 31 жовтня терористи майже безперервно обстрілювали ряд населених пунктів на Луганщині.

Про це йдеться  у повідомленні глави Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Із с.Весела Гора (контролюється ЛНР) шість разів обстріляли багатостраждальне м.Щастя. Стріляли з мінометів, артилерії й танків — прямою наводкою. Інформація про руйнування та потерпілих уточнюється", - зазначив Москаль.

Крім того тричі було обстріляне селище Трьохізбенка Новоайдарського району і стільки ж разів — м.Золоте Попаснянського району.

"Зараз найбільш напружена ситуація — в районі с.Кримське Новоайдарського району та автодороги Бахмутка. Вони піддаються майже безперервним обстрілам", - зазначив голова Луганської ОДА.

За його даними, внаслідок обстрілу Кримського пошкоджені приватні будинки, деякі після прямих влучень загорілися.

"Чи є жертви, поки встановити неможливо. Обстріл Кримського, яке Збройні сили України звільнили 18 жовтня, тривав і вчора протягом цілого дня", - йдеться у повідомленні.

"Як тільки ситуація покращиться, в Кримське виїдуть працівники ОДА, МНС, швидкої допомоги та інших служб, щоб надати людям допомогу. На жаль, збитки відшкодовувати потерпілим немає за що, оскільки уряд на це не виділив жодної копійки", - додав Москаль.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування