Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій вважають, що і три тижні коаліціади - це недовго

Вівторок, 11 листопада 2014, 13:53

В адміністрації президента не вважають, що процес формування коаліції затягується, і вказують, що він проходить в нормальному робочому режимі.

Про це сказав заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків на брифінгу у вівторок в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"У будь-якому переговорному процесі є технічна сторона питання, контактні групи працюють над різними баченням впровадження реформ", - сказав він.

Він зазначив, що у різних політичних сил є дещо відмінне бачення тих чи інших реформ, дій і термінів їх виконання.

Зокрема, заступник голови адміністрації президента вказав, що є різні точки зору з економіки та соціальній сфері.

"Питання руху в європейське співтовариство не викликає дискусій, але є питання, як, наприклад, починати медичну реформу, по економічній дерегуляції, по енергетиці", - додав Шимків.

Він підкреслив, що робота над створенням коаліції і текстом коаліційної угоди триває.

"Можливо, цей процес не висвітлений сьогодні в медіа, але дуже складно висвітлювати політичну дискусію про підписання угоди. Думаю, що кінець цього тижня буде більш індикативним щодо самого коаліційної угоди", - прогнозує заступник голови адміністрації президента.

Шимків також сказав, що склад Національної ради реформ та виконавчого комітету реформ буде сформований після створення коаліції, прийняття присяги депутатами, формування парламентських комітетів та коаліційного уряду.

Як відомо, експерти пояснювали, що коаліційна угодаце виключно політичні домовленості, які не тягнуть прямих правових наслідків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування