Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині почали збирати уламки Боїнга. У затягуванні слідства звинуватили голандців

Неділя, 16 листопада 2014, 10:08

У Донецькій області міжнародні експерти з Нідерландів спільно зі спостерігачами з ОБСЄ почали збирати великі уламків малайзійського Боїнга-777, який був збитий проросійськими сепаратистами на Донеччині у липні 2014 року.

Як повідомили в ефірі 5 каналу, для збирання уламків використовується великий автокран.  Великі уламки авіалайнера розрізають для зручності навантаження. 

16 листопада роботи триватимуть до 16:00. 

Уламки розкидані в районі кількох населених пунктів, наразі роботи тривають біля н.п. Грабове.

Експерти планують реконструювати одну з його секцій для встановлення причин катастрофи.

Як заявив лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко, у затримці в розслідуванні падіння катастрофи малайзійського "Боїнга-777" на сході України винні голландці.

"Все необхідне для того, щоб було проведене об'єктивне розслідування катастрофи, ми  (ДНР) зробили. Якщо необхідно зробити ще більше, ми це зробимо. Все, що було пов'язано з цими затримками, - все лежить на голландській стороні, тому що вони вирішували свої якісь проблеми ", - заявив він, повідомляє РИА Новости.

Фото з сайту novosti.dn.uа
 
 

Як відомо, Боїнг-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що слідував рейсом Амстердам - Куала-Лумпур, розбився 17 липня. На його борту перебувало 298 осіб, зокрема 196 підданих Нідерландів, усі пасажири та члени екіпажу загинули.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування