Українська правда
https://www.pravda.com.ua/news/2014/11/18/7044651/

За скандальною забудовою на Осокорках стоїть депутат Київради - ЗМІ

Вівторок, 18 листопада 2014, 16:00

За будівництвом на Осокорках у Києві, навколо якого розгорівся скандал і бійка, стоїть компанія, серед засновників якої є діючий депутат Київради від "УДАР" Сергій Котвицький.

Про це пише видання "Мой Киев".

Судячи з документів, які наводить видання, орендарем є ТОВ "Скай-Буд ЛТД", яке зареєстровано в Києві за адресою вулиця Лариси Руденко, 15/14, квартира 210. Серед засновників три прізвища:

1) Вилгін Євген Аркадійович - розмір внеску до статутного фонду становить: 1650000.00 гривень;

2) Котвицький Сергій Опанасович - розмір внеску до статутного фонду становить: 1700000.00 грн;

3) Кравченко Валерій Анатолійович - розмір внеску до статутного фонду становить: 1650000.00 гривень

 
 

Євген Вілгін - уродженець Донецька, 1982 року народження. З 2003 по 2005 рік працював юристом у Центрі сприяння розвитку малого та середнього бізнесу в Дарницькому районі Києва. Потім пішов у приватний бізнес, зокрема, є акціонером ще однієї компанії "Тройка капітал груп", яка також займається нерухомістю. До її акціонерів належать і інші два фігуранта даного матеріалу.

Сергій Котвицький - діючий депутат Київради від "УДАР", який пройшов у Дарницькому мажоритарному округу №12.

Крім "Скай-Буд" він також керує групою компаній "Український інвестиційний альянс". Крім того, він входить до складу комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Валерій Кравченко - директор державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства.

"Скай-Буд" пов'язують з колишнім заступником мера Києва Валерієм Мироновим.

Як відомо, у понеділок, 17 листопада, ввечері в Києві на Осокорках сталася бійка між противниками нової забудови і міліцією.

Глава МВС України Арсен Аваков відсторонив начальника Дарницького райвідділу міліції від виконання службових обов'язків у зв'язку з бійкою навколо забудови на Осокорках.

© 2000-2018 "Українська правда"
Передрук матеріалів тільки за наявністю гіперпосилання на www.pravda.com.ua