У коаліції є ще кілька днів на пошук компромісу - Аваков

Середа, 19 листопада 2014, 09:29

Арсен Аваков вважає, що до початку грудня "коаліція партій Майдана" скоординує свої дії й у єдності протистоятиме викликам часу.

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Переконаний, до початку грудня, коли закінчаться всі післявиборчі формальності й збереться новий парламент – коаліція партій Майдану проявить цілеспрямованість і єдність перед обличчям викликів і загроз, які стоять перед Україною", - заявив Аваков.

"Іншого не дано. Народ не дозволить. Час не дозволить", - вважає він.

За словами Авакова, "для пошуку політичного балансу й компромісу є ще кілька днів – і їх не потрібно витрачати на мильні опери переживань на ток-шоу, взаємного тролінгу друзів і позицій".

"Технічний час слід витрачати з користю – плануючи енергійні дії з першого дня роботи нового парламенту", - упевнений він.

"Це добре розуміє "Народний фронт" і команда прем'єра. Упевнений, знаю це – так само добре це розуміє й орієнтує дії своєї команди і президент", - зазначив Аваков.

"Бачу настрій багатьох новообраних депутатів. Знаю міру й межу вашого терпіння і вимогливості. Тому не сумніваюся – буде баланс і розстановка до ефективної роботи. По-любому!", - вважає політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування