Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У центрі Москви підпалили парковку елітних автівок

П'ятниця, 21 листопада 2014, 11:47

У центрі Москви згоріли елітні автомобілі на загальну вартість понад 150 млн рублів.

Рано вранці в п'ятницю спалахнула пожежа на критій стоянці в Оружейному провулку, будинок 15А, повідомляє Интерфакс.

На парковці стояли 10 автомобілів: шість Роллс-ройсів, два Бентлі і два Мерседеса.

У прес-службі ГУ МНС Росії по Москві підтвердили факт загоряння. За їхніми даними, пожежу, що горіла на площі 50 кв. метрів, ліквідовано, згоріли вісім автомобілів.

У прес-службі московської поліції повідомили, що на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Загальна вартість елітних автомобілів, згорілих на парковці в центрі Москви, перевищує 150 млн рублів, повідомило джерело в правоохоронних органах в п'ятницю.

За його даними, серед згорілих машин - вісім седанів і купе марок Rolls-Royce і Bentley останніх моделей, ціна кожного нового автомобіля досягає 20 млн рублів.

Крім того, вогонь знищив Mercedes Gelandewagen AMG вартістю близько 8 млн рублів, Porsche Panamera приблизно за 7 млн рублів, Mercedes S-класу, ціна якого коливається від 4,5 до 12,3 млн рублів залежно від комплектації. Кілька машин згоріли настільки, що їх марку встановити практично неможливо. За попередніми даними, це також машини Mercedes і Porsche.

За даними джерела в правоохоронних органах, машини належать одній з московських будівельних компаній. За попередньою інформацією, причиною загоряння міг стати підпал. Крім того, пожежі міг сприяти той факт, що автомобілі були припарковані впритул один до одного.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...