Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Війська РФ готують тактику "малих груп" на зиму - ІС

Вівторок, 25 листопада 2014, 09:37

З російських військових на Донбасі формуються ударні групи, бо планується в холодний час воювати в Україні з використанням тактики "малих груп".

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Російсько-терористичні війська проводять підготовку до активних бойових дій у холодну пору року, із застосуванням тактики використання "малих груп", - повідомляє він.

"Із цією метою до складу сформованих ударних угруповань уводяться підрозділи зі складу військ спеціального призначення ЗС РФ, а також розгорнуто широкомасштабну підготовку профільних фахівців зі складу формувань бойовиків (підготовка проводиться як на території РФ, так і безпосередньо в зоні бойових дій)", - пише Тимчук.

За даними ІС, "створюються необхідні запаси матеріально-технічних засобів, бази й опорні пункти, ведеться цілеспрямована робота щодо централізації цього процесу".

"У цьому зв'язку відзначається присутність на території Донбасу групи відповідних "інструкторів" зі спецслужб РФ, які займаються не лише підготовкою бойовиків для ведення "війни малими групами", але й контролюють виконання поставлених завдань безпосередньо в зоні бойових дій", - пише Тимчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування