У Блоці Порошенка вирішили послухати Яценюка перед призначенням

Четвер, 27 листопада 2014, 07:56

У "Блоці Петра Порошенка" у середу ввечері винесли рішення запросити Арсенія Яценюка на засідання фракції, щоб заслухати його звіт перед голосуванням за призначення прем'єра.

Перед голосуванням за кандидатуру прем'єр-міністра в четвер оголосять перерву, щоб заслухати звіт Яценюка про діяльність на посаді прем'єра, зазначає журналіст "Української правди" у статті.

"У Порошенка всі в шоці від його хамської поведінки на ефірах. Хочуть, аби він прийшов і відзвітував про роботу перед тим, як коаліція висуне його на посаду прем'єр-міністра", – розповіло джерело УП.

Повний склад уряду і комітетів має бути сформований максимум до вівторка, повідомляють представники фракції.

Обрано керівництво фракції БПП: голова – Юрій Луценко, перший заступник – Ігор Кононенко, заступники – Ігор Гринів, Тарас Кутовий, Віталій Ковальчук, Андрій Павелко, Микола Томенко, Мустафа Найем.

Владислав Атрошенко не буде входити у фракцію та коаліцію, бо визнав на фракції, що шляхом обману його змусили проголосувати за "диктаторські закони" 16 січня. У преамбулі коаліційної угоди є пункт, що в коаліцію не входять ті, хто голосував "за" 16 січня.

При цьому Атрошенко буде працювати разом із фракцією БПП і сидіти в її секторі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування