Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ впіймала в Одесі поплічника терористів

П'ятниця, 28 листопада 2014, 14:52

Служба безпеки України затримала в Одесі громадянина України, який намагався створити підпільну диверсійну мережу в Одеській області.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Встановлено, що 23-річний мешканець Одещини брав участь у заворушеннях 2 травня у Одесі, які призвели до загибелі людей, після чого переховувався у Криму.

Всі фото: СБУ

Через свої зв’язки з терористами він виїхав у російський Ростов-на-Дону, де пройшов спецпідготовку в таборі для найманців. Під керівництвом російських інструкторів він опанував ази ведення бою, вогневу підготовку, керування військовою технікою та отримав навички диверсійної діяльності.

 

Зі слів затриманого, на виконання вказівки своїх кураторів-бойовиків він брав участь у збройному протистоянні силам АТО на боці терористичної організації "ЛНР".

Після повернення до Одеського регіону він розпочав підпільну діяльність – добирав найманців для участі у терористичній діяльності на Донбасі, а також для вчинення терактів в Одеській області.

 

Під час обшуків його помешкання виявлено символіку терористичних організацій, холодну зброю та металевий щит, відібраний у працівників міліції в травні.

Йому оголошено підозру, ведеться слідство.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування