Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черговий російський "гумконвой" готується в'їхати в Україну

Субота, 29 листопада 2014, 00:37

Майже 60 вантажних автомобілів МНС Росії прибули з підмосковного Ногінська в Ростовську область, де буде формуватися восьма автоколона з "гуманітарною допомогою" для Донбасу.

Про це повідомив російському "Інтерфаксу" заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Олег Воронов.

Близько 60 машин, в яких, за його словами, знаходяться будівельні матеріали та продукти харчування, вийшли з Ногінського рятувального центру МНС напередодні вранці.

"Зараз  автомобілі знаходяться в Ростовській області, куди також прибувають машини й з інших російських регіонів. Тут зосереджуються вантажі гуманітарної допомоги і формуватиметься колона для Донбасу з приблизно 100 вантажівок", - сказав Воронов.

Він уточнив, що колона вирушить, щойно буде готова. Орієнтовно вона може вийти з Ростовської області 30 листопада.

Як відомо, вдень 28 листопада представник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив, що на територію України з Росії в'їхала колона військової техніки.

"Українська сторона вивчає питання, чи не є зазначена техніка так званим восьмим "гуманітарними конвоєм", який був анонсований Росією", - зазначив він.

Водночас прикордонники повідомили, що оглянули лише 343 з 836 вантажівок гуманітарних конвоїв з Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування