Руслана кличе на Майдан на "Ніч пам'яті"

Субота, 29 листопада 2014, 13:31

Ввечері 29 листопада на Майдані Незалежності під Стелою відбудеться "Ніч пам'яті".

Про це повідомила один з учасників заходу, співачка, волонтер  Євромайдану Руслана Лижичко.

За її словами, програма заходу вже є.

"Без імпровізацій звичайно не обійдеться. Зустрічаємось ввечері під Стелою. Беремо теплий чай і теплий одяг. Сьогодні говоритимемо на надважливі для України і всього світу теми! Не просто говоритимемо, будемо радитись і приймати рішення! Соціальним консенсусом, або краще сказати суспільною згодою, щоб події річної давності більше ніколи в нас не повторились", - зазначила вона.

При цьому Руслана зауважила, що "жодного разу не анонсувала участь у Ночі Пам’яті Бориса Акуніна та Андрія Макаревича".

"Були плани зробити з ними прямі включення з Росії, які я гаряче підтримала. Але жодних переговорів ще навіть не було проведено.  Це люди Вільної Душі і Вільної Думки. Ніхто не в праві за них вирішувати і розписуватись", -зазначила вона.

"Якщо опублікувати весь перелік імен, з якими планувала і планує зв’язуватись команда Євромайдану - це буде вся земна куля і лідери думок у всіх спільнотах", - додала волонтер.

Раніше повідомлялося, що 29 листопада о 21:00 на Майдані планується провести низку заходів, присвячених ночі жорсткого розгону Майдану рік тому.

Згідно з повідомленням, планувалося, що на зв’язок скайпом вийдуть екс-президент Грузії Міхаїл Саакашвілі, російський співак і музикант Андрій Макаревич, російський письменник Борис Акунін і колишній радник президента РФ Андрій Ілларіонов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News