Напружено під Дебальцевим, Чорнухіним і Горлівкою, під Пісками діє снайпер

Четвер, 6 листопада 2014, 07:19

Бойовики за ніч 15 разів обстріляли сили АТО на Донбасі, напружена ситуація поблизу Дебальцево, Чернухіно та Горлівки.

Про це повідомляє прес-центр АТО вранці 6 листопада.

"Обстановка в зоні АТО залишається складною. Вночі бойовики 15 разів обстріляли наші позиції в різних районах на сході України", - сказано в повідомленні.

"Під вогонь РСЗВ БМ-21 Град потрапили наші підрозділи, що дислокуються неподалік населених пунктів Гірське та Золоте. Там бойовики протягом часу вели вогонь, втрат серед українських військових немає", - інформує прес-центр.

"Напружена ситуація поблизу Дебальцеве, Чорнухіне та Горлівки. Вночі бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, що розміщені неподалік цих населених пунктів", - інформує прес-центр.

У районі Донецького аеропорту ніч минула спокійно, але бойовики вели артилерійський обстріл українських позицій в Новокалиново зі сторони Авдїївки.

"В районі населеного пункту Піски діє снайпер бойовиків, вживаються заходи для його нейтралізації", - повідомляє прес-центр.

"На визначеній ділянці траси Бахмутка обстановка контролюється силами АТО, вночі бойовики обстріляли наш блокпост в районі населеного пункту Кримське, з артилерії – Вільхове", - повідомляють також там.

У штабі наголошують: "Сили АТО відкривають вогонь у відповідь на провокації бойовиків за умови, що це не завдасть шкоди мирному населенню".

"На півдні Донецької області обстановка підконтрольна силам АТО, через складні погодні умови прольотів БПЛА бойовиків не було", - повідомляє прес-центр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування