Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Горбачов вирішив стати "адвокатом Путіна" перед Меркель

Четвер, 6 листопада 2014, 14:23

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов заявив, що на форумі "Нова політика" в Берліні і в ході зустрічі з канцлером ФРН Ангелою Меркель має намір захищати позицію Росії та її президента.

Про це він сказав російському "Інтерфаксу" в четвер.

"Я, звичайно, використаю привід 25-річчя повалення Берлінської стіни для того, щоб більше ніколи не було ніяких стін, не тільки кам'яних, а й моральних і загальнолюдських. Як говорив в одній з дитячих казок мудрий кіт, "жити треба дружно", - сказав 83-річний Горбачов.

"Цю ж тему, - продовжував він, - я підніму і в бесіді з Ангелою Меркель. На моє тверде переконання, проблема України - це всього лише привід, за який змогли вчепитися США.

"Я і на форумі, і в бесідах з керівниками та громадськими діячами твердо займу позицію захисту Росії, а значить, і захисту її президента Володимира Путіна. Я абсолютно переконаний, що Путін краще всіх зараз захищає інтереси Росії. Звичайно, в його політиці вистачає, як кажуть, того, за що можна зачепитися з критикою. Але не буду я зачіпатися за це, і не хочу, щоб інші чіплялися ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування