Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аеропорт Донецька обстрілюють з гармат, за день у зоні АТО загинули троє бійців

Четвер, 6 листопада 2014, 15:54

Бойовики обстрілюють донецький аеропорт із гармат, у четвер у зоні АТО загинуло троє українських військових, ще четверо поранені.

Про це у четвер інформує прес-центр АТО.

За день у двадцяти шести вогневих зіткненнях з бойовиками постраждало сім українських військовослужбовців, троє з них отримали смертельні поранення.

Владислав Селезньов зазначає, що 10.15 в Донецькому аеропорту триває обстріл наших позицій зі стрілецької зброї та АГС. З 14.30 бойовики застосовують 100-мм протитанкові гармати МТ-12 Рапіра, ведуть прицільний вогонь по силам АТО.

За його словами, українські військові вогнем у відповідь знищують вогневі точки бойовиків.

В бою геройськи загинув воїн-десантник Миколаївської бригади.

Протягом дня бойовики також обстріляли з РСЗВ БМ-21 Град населені пункти Тоненьке та Орловка, надходить інформація про обстріли житлових кварталів неподалік Путиловського мосту у Донецьку, вели мінометні обстріли по мирним мешканцям Чернухіно.

Складна ситуація в районі населеного пункту Нікішино та неподалік траси Бахмутка. Там бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, в тому числі понтонно-мостову переправу через Сіверський Донець. Неконтрольовані збройні формування вели мінометний вогонь по силах АТО, що дислокуються в Авдїївке та Пескі.

Обстановка на півдні зони АТО - під контролем українських військовослужбовців.

"Ми неухильно дотримуємось положень Мінського меморандуму та протоколу, перебуваємо на визначених рубежах, забезпечуємо ізоляцію районів", - зазначає прес-центр АТО.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування