Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БПП розкритикували програму Яценюка і внесли пропозицію

Четвер, 11 грудня 2014, 11:07

Фракція Блоку Петра Порошенка розкритикувала програму уряду, і пропонує до неї долучити коаліційну угоду.

Про це заявив з трибуни лідер фракції Юрій Луценко.

"Ми вважаємо цю програму недосконалою вона не відображає прагнення коаліції отримати план діяльності по виконанню коаліційної угоди, на основі якої власне створення більшість і яка найняла на роботу український уряд", - сказав Луценко.

"Ми хотіли би бачити в програмі роз шифровку тих заходів, які будуть призводити до  виконання коаліційної угоди депутатського корпусу", - зазначив він.

В будь-якій програмі передбачаються терміни і виконавці, чого ми також не знаходимо в цій програмі", - зазначив він

"Але ми вважаємо, що ситуація в якій знаходиться країна, потребує рішення вже сьогодні. виступ Яценюка достатньо розшифрував багато питань, які у програмі сформульовані невдало", - зазначив він.

"Тому наша пропозиція полягає в тому, щоб в програмі діяльності Кабінету міністрів, у вступній частині написати чітко і однозначно: коаліційна угода є невід'ємною частиною цієї програми. Угода – це документ у 60 сторінок, який визначає, що має зробити новий уряд", - підкреслив Луценко. 

"Наша пропозиція уряду зараз прийняти відповідне рішення, прокорегувати цей документ записом про невід'ємність коаліційної угоди як частини цієї програми, після цього ми будемо готові проголосувати "за", - зазначив Луценко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування