Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горбачов виправдовує Путіна: США хотіли перетворити Росію на провінцію

П'ятниця, 12 грудня 2014, 12:15

Перший та останній президент СРСР Михайло Горбачов виправдовує авторитаризм Путіна та заявляє, що він діє "в інтересах більшості".

Про це Горбачов заявив в інтверв'ю американському виданню "Time".

Горбачов визнав, що сьогодні в Росії є елементи автократії чи авторитаризму. "Але авторитаризм був потрібен, аби впоратися із наслідками тієї ситуації, яку створили в Росії наші колишні друзі та союзники, викинувши нас на одвірки геополітики", - сказав він.

Колишній радянський лідер звинуватив Захід у тому, що той  що після розпаду СРСР намагався перетворити Росію на провінцію.

"Наш народ не змириться з цим. І тут питання не просто в гордості", - сказав Горбачов.

Він звинуватив США у спробах нав’язати свої правила гри. "З тобою розмовляють, але насправді тобі намагаються нав’язати правила гри. Америка заправляє всім", - заявив Горбачов.  

Він вважає, що замість того, щоб ставитися до Росії як до рівної, Захід спробував викинути її із політики. На переконання Горбачова, про це свідчили події в Україні, в результаті яких до влади прийшов прозахідний уряд.

"Путін почав діяти на свій розсуд", - заявив Горбачов, говорячи про анексію Криму. При цьому він заявив, що Путін діяв "в інтересах більшості".

Раніше Горбачов заявив, що президент Росії Володимир Путін починає хворіти на надмірну самовпевненість і вважає себе Богом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування