Семенченко: у затриманому гумконвої Ахметова – речі для солдатів. СКМ спростовує

Понеділок, 15 грудня 2014, 16:47

Депутат від "Самопомочі" і колишній командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко стверджує, що серед вантажу затриманих 22 фур "гуманітарного конвою" Ріната Ахметова, які направлялися на непідконтрольну Україні територію, є речі для солдатів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"За словами бійців полку Дніпро були затримані машини з термобілизною і камуфляжем. Бійці Дніпра сповнені рішучості не годувати терористів поки не відпустять військовополонених. Поїхали далі, на "кордон", – написав він.

Також він заявив, що у вантажівках знаходиться "нормальна солдатська їжа" – макарони, "Олейна", печиво, фасована манна каша.

"Коли розглядали машину з сигаретами приїхав представник мережі Брусничка в Донецьку і простодушно зізнався що це вантаж для їх мережі", – додав він.

При цьому на одному з фото депутат Володимир Парасюк дістає з машини сигарети, проте не з фури, а з вантажного мікроавтобуса.

У свою чергу прес-секретар компанії Ріната Ахметова СКМ у себе на Facebook стверджує, що у вантажі знаходиться лише гуманітарна допомога і ніяких речей для солдатів немає. За її словами, Семенченко і Парасюк "розіграли шоу" на камери.

Вона також опублікувала супровідні документи на вантаж.

Як відомо, батальйон "Дніпро-1" затримав 22 фури, брендовані написом "Гуманітарна допомога Фонд Ріната Ахметова" у неділю. Представники фонду стверджують, що у вантажівках знаходиться гуманітарна допомога для людей, які живуть в зоні АТО і не отримують допомоги від української влади. У свою чергу бійці батальйонів підозрюють, що речі призначені для бойовиків.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування