Гройсман: бюджет треба ухвалити не пізніше 26 грудня і без популізму

П'ятниця, 19 грудня 2014, 13:19

Державний бюджет на 2015 рік має бути ухвалений не пізніше 26 грудня.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Гройсман на зустрічі з послом США в Україні Джефрі Пайєттом, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Гройсман наголосив, що ухвалити бюджет до кінця року з урахуванням пропозицій щодо фінансової децентралізації необхідно для затвердження місцевих бюджетів.

На думку керівника парламенту, наступного вівторка Верховна Рада має розглянути у першому читанні пропоновані зміни до Податкового і Бюджетного кодексів, а також проект держбюджету на наступний рік.

Після цього, сказав Гройсман, необхідно зробити перерву у пленарних засіданнях для опрацювання законопроектів у комітетах і подальшого їх розгляду.

Спікер повідомив, що 18 грудня він ініціював зустріч прем’єр-міністра з лідерами фракцій коаліції щодо бюджету, і нині представники уряду і народні депутати інтенсивно працюють, щоб уже до вівторка максимально узгодити позиції.

Гройсман закликав під час обговорення проекту держбюджету утриматись від популістських заяв і фахово обговорювати реальні кроки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування