Глава "Укрінтеренерго" потрапив до лікарні: погано з серцем

Понеділок, 22 грудня 2014, 13:28

Виконуючий обов'язки директора держпідприємства зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" Ігор Романенко госпіталізований через проблеми з серцем.

Про це на прес-конференції в Києві в понеділок повідомив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Олександр Светелік, передає "Інтерфакс-Україна".

"Романенко у лікарні, у нього погано з серцем, він лежить там на відновленні", - сказав він.

За словами Светеліка, тимчасово виконує обов'язки керівника компанії Валентин Рибачук.

Рибачук - уродженець села Миронівка Дебальцевського району Донецької області екс-мер Слов'янська 2006-2010 р.р. У травні його утримували бойовики ДНР.

Він був головою правління Державної іпотечної установи при уряді Миколи Азарова.

Як повідомлялося, з квітня 2014 посаду директора "Укрінтеренерго" займав Володимир Зіневич, але 4 грудня суд санкціонував його арешт в рамках розслідування кримінальної справи про закупівлю вугілля в ПАР, пізніше запобіжний захід змінили на домашній арешт.

З 9 грудня в.о. директора "Укрінтеренерго" працює Ігор Романенко.

"Укрінтеренерго" управляє Калуською ТЕЦ, займається спорудженням і реконструкцією електроенергетичних об'єктів в Україні та за кордоном.

Раніше компанія також здійснювала поставки електроенергії в усі країни, що межують з Україною, була найбільшим експортером української електроенергії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...