Парасюку вночі розбили машину

Середа, 24 грудня 2014, 14:54

Народний депутат Володимир Парасюк заявляє про умисне пошкодження невідомими його автомобіля.

"Я сьогодні вранці прокинувся, а в мене побитий автомобіль. Питання: в якій країні ми живемо? .. І реакції нуль", - цитує Парасюка "Інтерфакс-Україна".

Свою заяву він зробив у середу пид час засідання комітету Верховної Ради з питань протидії та запобігання корупції й боротьбі з організованою злочинністю, членом якого він є.

Разом з тим, парламентарій не став уточнювати подробиці інциденту, а також чи звертався він до міліції з даного приводу.

Показово, що у декларації Парасюка за 2013 рік, яку він подав у жовтні 2014 року, наявність автомобіля ні у нього, ні у членів його сім’ї не вказана.

У коментарі "Українській правді" Парасюк пояснив, що мова насправді йде про автомобіль його сестри. Депутат додав, що закон не зобов’язує його вказувати таке майно у декларації.

Він також розповів, що мав і власний автомобіль, але той був розбитий під час бойових дій на сході України. Відсутність цієї машини у декларації депутат пояснив тим, що вона була переоформлена на чоловіка сестри з міркувань безпеки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...