Свідки: У Харкові знову пролунав вибух

Середа, 24 грудня 2014, 23:47

У Харкові стався вибух на вулиці Римарській, 5.

Про це повідомляють користувачі соціальних мереж.

За їхніми даними, вибух стався в меблевому ательє "Ажур" на вулиці Римарській.

Цю інформацію підвереджує і відео з місця події.  

На місце вибуху вже прибула пожежна машина.

Станом на 0:50, інформацію про вибух Інтерфаксу-Україна підтвердили у відділі зі зв’язків з громадськістю МВС Харківської області.

Про вибух в міліцію повідомили мешканці сусіднього будинку. На місце виїхала оперативно-слідча група. За попередньою інформацією, в результаті вибуху вилетіли шибки. Жертв немає.

фото з місцевого форуму kharkovforum.com
 
 

Станом на 1:20 депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що об'єкт, біля якого стався вибух, є меблевим магазином "Mill Wood". Він належить члену Громадьской Варти Харкова, волонтеру, що допомагає бійцям АТО, Дуді В'ячеславу Степановичу.

"Постраждалих слава богу немає. Вибухом вибито шибки і пошкоджено одну зі стін будівлі. На місці працюють слідчо-оперативні групи МВС і СБУ", - повідомив Геращенко.

"Цей вибух буде кваліфікований як терористичний акт, спрямований на спробу дестабілізації обстановки в Харкові, створенню атмосфери страху і невпевненості в завтрашньому дні", - заявив Геращенко ..

"Але це замовникам, організаторам і виконавцям теракту не вдасться! В'ячеслав Степанович з потроєною силою продовжить допомагати зміцнювати оборону і безпеку України", - додав Геращенко.

"Харків - це Україна! ХНР - не буде!" - Додав він

На цій вулиці знаходиться паб "Стіна", який раніше вже підривали терористи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування