Шуфрич: враховуючи "особливості" Ляшка, я не зустрічався з ним віч-на-віч

Четвер, 25 грудня 2014, 17:11

Член фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич вважає заяву лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка "м'яко кажучи, некоректною".

Відповідний коментар поширила в четвер прес-служба екс-регіонала.

"Звинувачення і образи членів "Опозиційного блоку", багато з яких були раніше членами Партії регіонів, з боку Ляшка принаймні дивні і, м'яко кажучи, некоректні", - зазначають у прес-службі.

За словами Шуфрича, "у пана Ляшка своя історія стосунків з Партією регіонів".

"В окремі епізоди цієї історії присвячений і я. Зокрема в 2012 році під час парламентської виборчої кампанії Ляшко пропонував свої послуги з особового балотування в окремих округах за фінансову компенсацію, а також просив підтримки свого парламентського туру, зобов'язуючись при цьому жорстко критикувати лідерів реальної опозиції", - говорить Шуфрич.

За його словами для Партії регіонів "ці пропозиції були нецікаві і неприйнятні, що йому і було доведено".

"Я думаю, людина, яка перебувала в постійному контакті з керівництвом Адміністрації президента і керівництвом Ради Національної безпеки і оборони, має бути досить стриманою в оцінці своїх колег, народних депутатів з опозиції", - вважає екс-регіонал.

"При цьому хочу зазначити, що, враховуючи "особливості" Ляшка, я жодного разу не дозволив собі зустрітися з ним віч-на-віч. Всі наші зустрічі були при свідках", - цитує Шуфрича його прес-служба.

Як повідомлялося на засіданні ВР у четвер звинуватив свого колегу по парламенту з "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича в спробі підкупу.

"Нестор Шуфрич в червні 2012 року, займаючи посаду заступника секретаря РНБО, пропонував мені 3 мільйони доларів за те, щоб я пішов по Прилуцькому округу проти Рудьковського, з яким у нього бізнес-конфлікт. Я послав його подалі і пішов по Бахмацькому округу, і виграв його", - заявив Ляшко.

У залі парламенту виникла бійка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News