США заборонили польоти своїх літаків над Сімферополем і Дніпропетровськом

П'ятниця, 26 грудня 2014, 07:47

Федеральне управління цивільної авіації США заборонило польоти своїх літаків над Сімферополем та Дніпропетровськом задля попередження потенційної небезпеки.

Про це йдеться у розпорядженні Федерального управління цивільної авіації.

Документ набуває чинності з 29 грудня 2014 року.

"Федеральне управління цивільної авіації вважає ці дії необхідними задля попередження потенційних небезпех для людей і повітряних суден, що використовуються для таких польотів" - йдеться у розпорядженні.

"Конфлікт, що триває у регіоні, являє собою серйозну загрозу для цивільної авіації у цих зонах" - зазначають в управлінні, посилаючись на катастрофи у липні 2014 року – збитий український Ан-26 у Луганську та малайзійський Boeing з 298 пасажирами на борту.

Таким чином документ вносить зміни до розпорядження №113, прийнятого в квітні, згідно з яким були заборонені польоти на більшій частині Сімферопольської зони. З набуттям чинності поправок американські авіаперевізники не зможуть літати по всій Сімферопольській а також Дніпропетровській зонах.

Як відомо, раніше Державіаслужба України закривала аеропорти Дніпропетровська, Запоріжжя та Харкова з міркувань безпеки.

"Європейська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування