Активність бойовиків знизилася, найнебезпечніше на донецькому напрямку

Неділя, 28 грудня 2014, 08:56

У зоні проведення АТО спостерігається тенденція до зниження кількості та інтенсивності обстрілів: незаконні збройні формування уже другу ніч поспіль не застосовують зброї.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"З півпершої ночі на Донбасі не прозвучало жодного пострілу. До цього часу бандити відкривали поодинокий, провокуючий вогонь по позиціях сил АТО: з вечора терористи 5 разів обстріляли українських військових із стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії", - зазначено у повідомленні.

Також у штабі зазначають, що найнебезпечніше було на донецькому напрямку: бойовики обстріляли з гранатометів і мінометів новий термінал Донецького аеропорту та населені пункти Березове і Піски.

По Миколаївці незаконні збройні формування вели артилерійський вогонь. Також із стрілецької зброї було обстріляно Станицю Луганську.

Окрім того після 18:00 було зафіксовано ведення повітряної розвідки із застосуванням безпілотника поблизу населеного пункту Сартана.

У свою чергу глава Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що 27 грудня близько півночі терористи ЛНР здійснили мінометний обстріл м.Золотого у Попаснянському районі.

"Одна з мін вибухнула на приватному подвір’ї  по вул.Орджонікідзе, пошкодивши житловий будинок. Господарка будинку, 89-річна пенсіонерка, отримала осколкове поранення голови. Зараз вона знаходиться в лікарні м.Лисичанськ", - повідомив Москаль. 

Джерело відео - Військове телебачення України

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News