Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донбас отримає українську гуманітарку до 1 січня - Зубко

Неділя, 28 грудня 2014, 11:02

До 1 січня уся  гуманітарна допомога, яку українська влада спрямувала соціальним закладам та мешканцям окупованих територій, буде доставлена адресатам на Сході України. 

Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

"28, 29 та 30 грудня триватиме гуманітарна місія. Рятувальники протягом цього часу адресно доставлять весь гуманітарний вантаж. Ситуація на території, підконтрольній бойовиками, складна, але переговори тривають", - повідомив він. 

За його словами, служби ДСНС працюють практично безперервно, опікуючись питанням адресної доставки вантажу.

Як відомо, 25 грудня за дорученням президента України та прем’єр-міністра на Схід України доставлено 326 тонн гуманітарного вантажу, призначеного для соціальних закладів та мирного населення, яке проживає на території, підконтрольній бойовиками.

27 грудня гуманітарний вантаж доставили соцзакладам в Красному Лучі та Алчевську Луганської області - продукти харчування дітям з особливими потребами у Петровському обласному навчально-реабілітаційному центрі, Територіальному центру Красного Луча, який обслуговує інвалідів, учасників війни, літніх людей, пацієнтам Краснолучського та Алчевського протитуберкульозних диспансерів, а також вихованцям двох будинків сімейного типу.

Окрім того 60 тонн гуманітарного вантажу доставлено у села Ольховатку, Камишеваху, Булавинку, міста Углегорськ та Дебальцево Донецької області. 

Як повідомляють Новости Донбасса, Дебальцеве отримало 15 тонн гуманітарки, селища Ольховатсько, Булавінське, Комишуваха і Новоорловская - по 6 тонн.

Джерело відео - Громадське Телебачення Донеччини

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...