Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич обіцяє "голодний майдан". Його назвали "п'ятою колоною"

Неділя, 28 грудня 2014, 12:00

Бюджетний кодекс, який готується прийняти Верховна рада найближчим часом - "знущання над місцевими бюджетами", після чого можливий "голодний майдан".

Про це в ході брифінгу заявив нардеп від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич.

За його словами, голосування (за бюджетними законами), які пройдуть в найближчі години - будуть "антинародні, проти країни та її громадян, на догоду інструкцій, написаних далеко за межами України".

Шуфрич також заявив, що "сьогоднішні закони знищують середній клас", за який боровся перший і другий Майдани, і "призводять всіх до межі бідності".

"Люди захищали свої права, але вони приходили на Майдан ситими. Наступний Майдан буде" Майдан голодних "- людей, які не будуть мати можливість є, отримати світло і тепло в свої будинки", - заявив Шуфрич.

Він також додав, що 28 грудня, коли будуть проголосовані бюджетні закони, - стане "чорною неділею".

У свою чергу нардеп від НФ Вікторія Сюмар заявила: "Неділя насправді може стати "чорною" для багатьох українців, і багато з них сидять у фракції "Опозиційного блоку". 

"Їх дійсно хвилюють пропозиції, внесені Кабміном - вперше уряд пропонує наповнювати бюджет за рахунок олігархів, вводиться податок на пасивні податки, піднімається рента і податок на руду, копалини, нафтосвердловині тощо", - зазначила вона.

Разом з тим, коментуючи слова Шуфрича про те, що він "представляє опозицію", нардеп Юрій Береза заявив: "Смішно слухати. Насправді ніяку опозицію він не представляє, а представляє "п'яту колону", яка почала війну - спочатку в Криму, після - на південному сході".

Пізніше у своєму Facebook Вікторія Сюмар зазначила: "Нам постійно розповідають про третій Майдан, якщо, мовляв, "зараз не вдасться, то точно у березні".

"Кому це вигідно? Питання риторичне. До чого це призведе? До розвалу країни", - додала Сюмар. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування