Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Убивць євромайданівців будуть шукати окремі групи силовиків

П'ятниця, 5 грудня 2014, 16:18

СБУ, Генпрокуратура та МВС створили окремі оперативно-слідчі групи з пошуку виконавців убивств активістів Євромайдану.

Про це на зустрічі з родичами загиблих евромайданівців повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко, повідомляють Українські новини.

"За рішенням генпрокурора, і СБУ це підтримала, створені окремі оперативно-слідчі групи, які шукатимуть виконавців злочинів, які ще не спіймані, незалежно від того, де вони знаходяться. Такі групи створені в ГПУ і СБУ і, наскільки розумію, і в МВС ", - сказав Наливайченко.

Також глава СБУ повідомив, що в кожній області, де здійснювалися злочини проти активістів і мирних громадян, СБУ вводить посади заступників керівника своїх регіональних управлінь, які відомство запропонує зайняти активістам або юристам, готовим розслідувати злочини проти євромайданівців.

Як повідомлялося, 19 вересня слідчий суддя Печерського райсуду Києва звільнив з під варти підозрюваного у масових розстрілах учасників акцій протесту в лютому 2014 року, вибравши йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

3 жовтня командир роти спецпризначення "Беркут" при ГУ МВС України в Києві Дмитро Садівник, підозрюваний у причетності до вбивства 39 учасників акцій протесту на Майдані, втік з-під домашнього арешту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування