Завод Клюєва ввозить вугілля з ЛНР з дозволу бойовика-"атамана" - ЗМІ

Неділя, 7 грудня 2014, 18:58

"Артемівський завод з обробки кольорових металів" отримує вугілля з території Луганської області, окупованої терористами ЛНР.

Про це свідчить документ, опублікований "Діловою Луганщиною".

Оприлюднено звернення директора ПП "Промтехніка" на ім’я "Командуючого Казачої Національної Гвардії Атамана Всевеликого Війська Донського Генарал Армії" Миколи Козіцина від 18 жовтня - тоді угрупування Козіцина ще контролювало частину ЛНР.

У грудні стало відомо, що Козіцин втік з "Новоросії".

У зверненні директор ПП просить Козіцина дозволити вивезти 1 тисячу тонн вугілля марок АС і АМ по контракту з ПАТ "Артемівський завод по обробці кольорових металів".

Козіцин дозволив вивіз вугілля вантажними автомобілями. Також "Ділова Луганщина" опублікувала ще низку документів про вивіз вугілля з окупованої території.

Фото з сайту "Ділова Луганщина"
 
 

"Артемівський завод з обробці кольорових металів на постачання труб" належить ПрАТ "Укрпідшипник" (49,45%) і австрійським громадянам Вадиму і Артему Шпаковським.  Корпорацію "Укрпідшипник" заснували брати Андрій і Сергій Клюєви. У 2006 році власність переоформили на австрійську компанію "Slav Handel, Vertretung und Beteiligung Aktiengesellschaft". Головою ревізійної комісії є Жанна Клюєва, дружина Андрія Клюєва.

Завод знаходиться у вільному від терористів Артемівську Донецької області.

Як відомо, наразі Андрія Клюєва оголошено у міжнародний розшук.

Наші Гроші

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News