Автор книги "Вурдалак Тарас Шевченко" став шеф-редактором газети "Сегодня"

Вівторок, 13 січня 2015, 18:22

Олеся Бузину призначили шеф-редактором газети "Сегодня".

Про це повідомляється на сайті видання.

Директор холдингу "Сьогодні Мультімедіа" Василь Потапов, до якого входить газета, вважає, що Бузина зможе зробити видання цікавішим та затребуванішим.

Фото з Facebook Бузини 

Водночас видання "Телекритика" нагадало, що одна з публікацій Олеся Бузини у його блозі на сайті газеті "Сегодня" у серпні 2014 року, напередодні наступу російських військ у районі Іловайська і Савур-могили, що призвів до численних втрат української армії і добровольчих батальйонів, називалась "Несправедливая война".

"Нинішня влада, поставлена Майданом, намагається навязати нам думку про те, що все, що відбувається Донбасі - це війна з Росією... Це громадянська війна. Несправедлива. Виграти її у вас не вийде навіть за допомогою Сатани", - написав Бузина.

У Росії цю публікацію передрукували під заголовком "Олесь Бузина: Выиграть войну Украине не поможет даже сатана", яка демонструє, що війна на Донбасі сприймається у Росії як війна проти України.

Олесь Бузина відомий своїми провокативно українофобськими заявами у ЗМІ та публічними скандалами: наприклад, у прямому ефірі програма "Велика політика" на телеканалі "Інтер" він побився з художником і активістом Сергієм Поярковим.

Він є також автором скандальних книжок "Воскрешение Малороссии", "Вурдалак Тарас Шевченко", "Верните женщинам гаремы" та інших. Наразі журналіста запрошують у якості експерта на ефіри заборонених в Україні російських телеканалів.

Бузина був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії "Русский блок".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News