Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Мін’юсті працюватимуть чотири грузини - Петренко

Середа, 14 січня 2015, 15:27

Четверо колишніх громадян Грузії будуть призначені на посади в структурі Міністерства юстиції.

Відповідне рішення затвердили на засіданні Кабінет міністрів України, повідомив міністр юстиції Павло Петренко на брифінгу.

"Ми очікуємо в найближчі дні засідання комісії при президентові й розраховуємо на позитивне рішення (щодо надання чиновникам українського громадянства), одразу після якого будуть прийняті відповідні рішення щодо юридичного оформлення призначень", - цитує його "Укрінформ".

Петренко поінформував, що Гія Гецадзе буде призначений заступником міністра. Також до структури міністерства увійдуть Джаба Ебаноідзе та Георгій Циклаурі, які опікуватимуться державним реєстром. Реформу системи державної виконавчої служби куруватиме Хатія Шелія.

За словами міністра юстиції, міністерство відкрите для того, щоб у системі юстиції працювали інші нові фахівці, які погодяться отримати українське громадянство, не лише колишні громадяни Грузії.

"Ми маємо зараз консультації з іншими експертами, які є громадянами інших країни, щоб вони перейшли зі статусу консультантів у статус державних службовців", - сказав Петренко.

Як відомо, в уряді України вже працюють два колишні чиновники Грузії – Олександр Квіташвілі міністром охорони здоров'я та Ека Згуладзе заступником міністра внутрішніх справ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...