Дружина Луценка знову стала депутатом

Понеділок, 19 січня 2015, 13:55

Центральна виборча комісія визнала обраними депутатами Верховної Ради Юрія Бабія, Ярослава Лесюка та Ірину Луценко.

Відповідні рішення були прийняті на засіданні ЦВК, передають "Українські Новини".

Бабія визнано обраним у загальнодержавному багатомандатному окрузі за списком партії "Народний фронт" замість Олександра Турчинова, який склав депутатські повноваження.

Він народився 18 листопада 1977, освіта вища, депутат Івано-Франківської обласної ради, член НФ, проживає в Івано-Франківську, включений до виборчого списку партії під №75.

Лесюк і Луценко визнані обраними від партії "Блок Петра Порошенка" у зв'язку з достроковим припиненням повноважень Віталія Ковальчука і Ростислава Павленка.

Лесюк народився 8 травня 1952, освіта вища, президент Міжнародної громадської організації "Фонд" Український вимір ", безпартійний, проживає в Києві, включений в список БПП під №69.

Луценко народилася 7 лютого 1966, освіта вища, депутат Ради 7-го скликання, безпартійна, проживає в Києві, включена в список БПП під №70.
Згідно ст. 78 Конституції, депутати Ради не можуть мати іншого представницького мандата чи перебувати на державній службі, а в разі виникнення обставин, що порушують ці вимоги, вони зобов'язані в 20-денний строк з дня виникнення таких обставин припинити таку діяльність або подати заяву про складання депутатських повноважень.

Після подачі визнаним обраним депутатом заяви про складання несумісних із депутатським мандатом повноважень Центрвиборчком реєструє його.
Як повідомлялося, 16 грудня президент Петро Порошенко призначив голову фракції НФ в Раді Турчинова секретарем РНБО.

26 грудня Порошенко призначив заступника голови фракції БПП Ковальчука першим заступником глави Адміністрації президента, а депутата Ради від БПП Павленко - заступником голови Адміністрації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування