Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мілонов: у Росії немає геїв

Вівторок, 20 січня 2015, 12:26

Скандальний петербурзький депутат Віталій Мілонов вважає, що російські гомосексуалісти не є геями.

Про це він заявив в ефірі "Російської служби новин".

"У Росії немає геїв, у нас є інше слово для цієї проблеми", – сказав він.

Також Мілонов розповів, що зараз в російському законодавстві існують "недоліки", які дозволяють гомосексуалістам вступати в союзи одне з одним. Мова йде про статтю цивільного права, яка дозволяє реєструвати товариства між двома людьми будь-якої статі за умови, що вони живуть разом і ведуть спільне господарство.

"Потрібно додатково прописати в законах деякі аспекти, щоб гомосексуалісти не скористалися недоліками законів. Ми покладемо край цій пастці до 23 лютого", – заявив Мілонов.

За його словами, цю норму закону для створення товариств використовують, наприклад, садівники, але також і інші люди "не такі хороші, як садівники".

За словами Мілонова, гомосексуальні товариства не можуть всиновлювати дітей.

"Для цього потрібна сім'я, органи опіки повинні подивитися, як вони живуть. І якщо два Василя оселилися в якийсь нірці, то дитину їм, звичайно, ніхто ніколи не віддасть", – підсумував він.

Раніше уповноважений з прав дитини Павло Астахов розповів, що в Росії можна зареєструвати товариство між двома людьми нетрадиційної орієнтації. При цьому членів такого союзу не можна назвати сім'єю, оскільки вони не можуть самовідтворюватися, зазначив Астахов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...