Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацгвардія і МВС патрулюватимуть Харків у посиленому режимі

Середа, 21 січня 2015, 13:53

В Харкові з середи вводиться режим посиленого патрулювання міста нарядом МВС і Національної гвардії.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив у середу на зустрічі з проукраїнськими активістами, які мітингують біля будівлі Харківської міської ради, повідомляють "Українські новини".

"Після всіх тих терактів, якими намагаються залякати нас, ми прийняли рішення й із цього дня буде оголошено режим посиленого патрулювання міста. Кожен, хто провокує нас і заявляє про скинення влади в Харкові, буде жорстко покараний", – заявив Аваков.

З його слів, патрулювання міліції та Нацгвардії буде організовано таким чином, щоб ефективна охорона порядку в місті здійснювалася цілодобово.

"Будуть спеціальні підрозділи й наряди нацгвардії разом із МВС, тому що ми це зробили в Одесі й радикально знизили ступінь усіх порушень", – сказав Аваков.

Маршрути нарядів будуть максимально наближені до місць масового скупчення громадян, станцій метрополітену та важливих об'єктів життєдіяльності міста.

Як відомо, біля будівлі Московського районного суду Харкова ввечері в понеділок стався вибух, поранення отримали 14 людей.

У вівторок СБУ та МВС повідомили про виявлення та знешкодження осередку сепаратистів у місті.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...