Генерал США вражений підготовкою українських солдатів

Середа, 21 січня 2015, 16:27

Командувач Сухопутними військами США в Європі Бен Ходжес вражений підготовкою та мужністю українських солдатів та військового керівництва.

Про це він сказав на брифінгу в середу в Києві.

"Враховуючи те, що озброєні формування отримують так багато зброї з Росії, але українські сили можуть їх зупинити, це свідчить про мужність і талант українських керівників і солдатів", - наголосив Ходжес.

На прохання підтвердити участь Росії у збройному конфлікті на території України, Ходжес сказав, що не хоче оприлюднювати дані розвідки і сподівається, що українська Служба безпеки зробить це.

"Однак враховуючи ті види зброї, які використовуються проти української армії, тип артилерії, сучасне обладнання та озброєння, абсолютно зрозуміло, що збройні формування отримують пряму підтримку від Росії", - сказав Ходжес.

"Обсяги зброї, які використовуються бандформуваннями, збільшилися у грудні, тому абсолютно зрозуміло, що допомога йде із Росії, і вона воює проти Українських збройних сил. Тому якщо ви не вірите в це, то це означає, що ви просто не хочете в це повірити", - заявив Ходжес. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News