Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко голодує 42-й день. Адвокати обіцяють Кремлю неприємності

П'ятниця, 23 січня 2015, 13:40

Українська льотчиця Надія Савченко продовжує голодування в московському СІЗО №6 вже 42-й день. Її життя підтримується періодичним капанням глюкози.

Її адвокат Марк Фейгін, який відвідав Савченко в п'ятницю, написав на своїй сторінці у Твіттері, що в наступний раз глюкозу планують капати в понеділок, в день запланованої акції на підтримку льотчиці.

"У понеділок, у день глобальної акції підтримки 26-го, Надії знову прокапають глюкозу і візьмуть аналізи. У вівторок дізнаємося результати", – повідомив він.

За словами адвоката, Савченко не планує припиняти голодування.

У цей же день розпочинається сесія ПАРЄ, членом якої також є Савченко. Адвокати, політики та інші члени ПАРЄ наполягають, що Росія зобов'язана відпустити полонянку на сесію.

"Ну, якщо невинну Савченко не відпустять на сесію ПАРЄ 26 січня, то далі я обіцяю масу неприємних сюрпризів Кремлю. Краще не погіршувати", – додав Фейгін.

Він також повідомив, що Савченко почали передавати листи. За словами адвоката, приходить багато повідомлень з України та Росії.

"Надію підтримують росіяни, як би не пропаганда зображувала її вбивцею", – написав він.

Як відомо, у четвер інший адвокат Савченко – Микола Полозов – з посиланням на тюремного лікаря повідомив, що ніхто ще не голодував у в'язниці так довго.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування