Розвідка: На Маріуполь випустили три повні бойові комплекти "Градів"

Субота, 24 січня 2015, 11:23

Під час обстрілу Маріуполя три установки "Град" випустили в напрямку міста повні бойові комплекти - 120 бойових снарядів.

Про це повідомили у міськраді Маріуполя.

За даними штабу сектора "М", територія жилмасиву "Східний" Маріуполя була обстріляна бойовиками так званої "ДНР" з боку населених пунктів Саханка / Заїченко.

"За даними розвідки, три установки "Град" випустили в напрямку житлових кварталів міста по повному боєкомплекту. Терористи свідомо знали, що в напрямку обстрілу знаходяться житлові будинки і дислокується велика кількість мирного населення",  - зазначили у мерії. 

Як уточнили у прес-центрі сектору "М", один з боєкомплектів Граду був випущений саме по місту, два інших - по блокпостах на його околицях.

Внаслідок обстрілу блокпостів один військовий загинув, один дістав поранення, у місті 15 людей загинули, щонайменше 46 - поранено. 

Наразі, за даними мерії, на місці трагедії перебуває міський голова Юрій Хотлубей, керівники всіх служб міста, працюють спецпідрозділи міліції, батальйони спецпризначення.

На "Східному" проводять роботи комунальні служби, ситуація стабілізована і взята під контроль.

"Загрози нападу на місто немає", - заявили у мерії.

Як відомо, 24 січня бойовики обстріляли Маріуполь, внаслідок обстрілу загинули не менше 10 осіб, 1 військовий, щонайменше 46 осіб поранено

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування