Маріуполь відновлюють після обстрілів, на "Східному" посилено охорону

Неділя, 25 січня 2015, 10:30

У Маріуполі 25 січня з 7:00 житлові організації поновили відновлювальні роботи у будинках, які зазнали обстрілу бойовиків 24 січня. 

Про це повідомили у мерії Маріуполя. 

"Станом на 8:00 оперативна обстановка в Маріуполі та в районі обстрілу ЖМ "Східний" залишається стабільною. За минулу ніч фактів порушення громадського порядку і мародерства не виявлено, усі об'єкти було взято під охорону", - зазначили у мерії.

Охорона громадського порядку в зоні обстрілу здійснювалася в посиленому режимі силами понад 300 співробітників УМВС, додаткових сил та спецпідрозділів.

Також вночі було відновлено електропостачання котельні "Схід", триває заповнення магістралей теплоносієм.

"Тепловики проводять пооб'єктний обхід з метою виявити будівель, в які через руйнування не можна подавати теплоносій", - зазначили у мерії. 

Як повідомляє 0629.com.ua, разом з тим десятки небайдужих маріупольців приїхали в мікрорайон "Східний", обстріляний напередодні, де допомагають відновлювати зруйновані будинки -  покривають плівкою розбиті шибки, допомагають ліквідовувати наслідки обстрілу.

За даними волонтерів, безкоштовно отримати плівку для вікон можна на вул. Київській, 46.  Окрім того при церкві на вул. Київській працює намет, де постраждалі від обстрілів можуть отримати гаряче харчування та зігрітися. 

Як відомо, внаслідок обстрілу Маріуполя близько 30 загинули - в тому числі 2 дітей, 95 жителів - поранені, у тому числі 9 дітей.

Українська правда, 0629.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News