Москаль: Щастя замерзло

Неділя, 25 січня 2015, 10:52

В результаті одного з обстрілів м.Щастя Луганської області залишилося без тепла, вночі центральна система опалення замерзла.

Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

"В результаті одного з обстрілів міста Щастя в суботу був пошкоджений центральний колектор, що подає тепло в житлові будинки, при чому під час ремонту колектора стався новий обстріл, в ході якого осколками  були поранені двоє працівників теплокомуненерго - чоловік і жінка", - повідомляє прес-служба.

"Відновити теплопостачання через обстріли не вдалося, протягом ночі в Щастя було близько 15 градусів морозу, центральна система опалення замерзла. Зараз ремонтники розморожують систему по окремих будинках і намагаються подати тепло", - повідомляє Москаль.

У повідомленні наголошується, що працівників ремонтних бригад для виконання даних робіт не вистачає, оскільки жителі масово виїжджають із Щастя: в даний час в місті залишилося менше 5 тисяч населення, тоді як у мирний час тут проживало близько 12 тисяч.

"Теплоелектростанція працює, проте в результаті одного з вчорашнього обстрілів серйозно пошкоджена лінія електропередачі, що веде до Новоайдару. П'ять населених пунктів поблизу Щастя знеструмлені, відновити подачу світла можна буде тільки з понеділка, оскільки потрібні підйомний кран і вишка", - розповів Москаль.

Як повідомлялося, через обстріли бойовиками Луганської ТЕС, розташованої в м.Щастя, було зупинено електропостачання всієї контрольованої Україною території Луганської області. 

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News