На Донеччині затримали російського танкіста

Понеділок, 26 січня 2015, 14:37

На Донеччині українські військові взяли у полон механіка-водія танка, громадянина Російської Федерації, мешканця Краснодарського краю (Республіка Адигея).

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

За словами бойовика, він, маючи три судимості, був затриманий працівниками МВС РФ у місті Ростов-на-Дону на місці чергового злочину (викрадення автомобіля).

Бойовик розповів, що замість відсидки чергового тюремного строку начальник поліції Ростова-на-Дону запропонував крадієві на місяць відправитись на схід України захищати "руський мир". Після чого з нього знімались всі обвинувачення та закривалась карна справа.

22 грудня 2014 року найманець перетнув державний кордон України та до потрапляння у полон проходив "службу" механіком-водієм танка Т-64 в одному з підрозділів "армії ЛНР" на Луганщині.

Зі слів Г., 23-25 січня він брав участь у бойових діях проти українських Збройних Сил в районі Дебальцевого та під час штурму одного з опорних пунктів ЗС України був захоплений українськими військовими.

Полонений також повідомив, що в складі його підрозділу перебуває близько 70% громадян Росії, які подібним чином, вбиваючи українців, скасовують собі тюремні строки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News