Міноборони запевняє, що Муженко залишиться начальником Генштабу

Четвер, 29 січня 2015, 11:26

Міністерство оборони заперечує наявність причин для звільнення Віктора Муженка з посади начальника Генерального штабу Збройних сил.

Про це на прес-конференції сказав тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління по роботі з особовим складом Міноборони Олександр Голоднюк, повідомляють "Українські новини".

"Хто має право давати оцінку і оцінювати рівень керівництва начальника Генштабу та його заступників? Ті "вкидання" у ЗМІ і звинувачення (на адресу Муженка) – вони не відповідають дійсності... Питання про зняття генерал-полковника Муженка з посади не варто", – заявив він.

Голоднюк вважає, що громадяни, які критикують роботу Муженка як начальника Генштабу, не мають достатньо професійних навичок і знань, щоб оцінювати діяльність вищого військового керівництва.

Як відомо, в середу джерело "Української правди" в одному з силових відомств заявило, що новим начальником Генштабу може бути призначений генерал-полковник Геннадій Воробйов.

Воробйов був звільнений, оскільки потрапив під люстрацію. Однак прийняті у вівторок Радою поправки до закону про очищення влади дозволили повернути його на службу. У даний момент Воробйов є першим заступником начальника Генштабу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування