На Дніпропетровщині затримали "поліцая" з "ДНР"

Четвер, 29 січня 2015, 20:05

Правоохоронці затримали мешканця Макіївки Донецької області, який вступив до "поліції ДНР" та був направлений для організації підривної роботи в мирні міста.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

Згідно з інформацією, під керівництвом інструкторів ФСБ Росії "поліцай" пройшов вишкіл з рукопашного бою, тактичної та вогневої підготовки у тренувальному таборі, розгорнутому на підконтрольній терористам території Донеччини.

У прес-службі СБУ повідомили, що після закінчення навчального курсу підозрюваний був направлений до одного з районів Дніпропетровської області із завданням збирати розвіддані про розташування українських позицій, блокпостів, військової техніки.

Зібрані відомості зловмисник передавав бойовикам "ДНР", а ті направляли йому вказівки щодо підготовки підривних акцій у населених пунктах регіону.

У затриманого вилучили бойову гранату "Ф-1".

Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування