Турчинов: Через лінію кофлікту створять 7 "коридорів", інші шляхи перекриють

Субота, 3 січня 2015, 17:04

Пересування через лінію зіткнення у зоні АТО буде значно обмежено: буде створено 7 транспортних коридорів, всі інші шляхи - перекрито.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов за підсумками наради з керівниками військового блоку у м.Курахове Донецької області. 

За словами Турчинова, обмеження пересування територією, де проходить Антитерористична операція, буде запроваджено для проведення комплексних антитерористичних заходів.  

Турчинов також наголосив, що усі транспортні засоби та фізичні особи, які намагатимуться перетнути ці коридори, підлягатимуть ретельній перевірці. 

Під час відвідання передових позицій у зоні АТО  Турчинов провів оперативну нараду у с. Піски біля Донецького аеропорту.  У ході наради обговорювалось питання посилення заходів безпеки в зоні проведення антитерористичних заходів. 

"Російські терористичні угруповання постійно порушують домовленості про припинення вогню, але на кожен постріл в наш бік буде адекватна відповідь", - заявив Турчинов. При цьому він додав, що для цього "Україна має всі необхідні сучасні засоби".

Джерело відео - Turchynov

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування