Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики частково контролюють Вуглегірськ – Семенченко

П'ятниця, 30 січня 2015, 12:24

Бойовики частково контролюють Вуглегірськ Донецької області.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, який знаходиться поблизу.

"Вуглегірськ знаходиться під частковим контролем терористів. Окремі наші опорні пункти тримаються. Атака сталася вчора, після арт обстрілу був нанесений удар танками по позиціях сил АТО. Протягом кількох тижнів до цього загони терористів просочилися в місто під виглядом мирних жителів і вдарили з тилу", – повідомив він.

У першому варіанті свого поста, який Семенченко написав близько 11 ранку, початок цієї фрази звучав так: "Вуглегірськ знаходиться під контролем терористів", а через дві години він дописав туди слово "частковим".

За словами Семенченка, в місті перебувати бронетехніка противника, обладнані снайперські гнізда в житлових будинках, місто активно укріплюється.

У той же час в Дебальцеве, за його словами, працює диверсійна група противника, намагається знищити українську бронетехніку і солдатів.

"По місту постійно працюють Гради і блукаючі міномети. Перебувати на відкритому місці більше 10 хв недоцільно, оскільки йдуть постійні обстріли. Так само активізувалися спроби противника зрізати Дебальцівський виступ – з боку території, контрольованої ЛНР", – повідомив Семенченко.

Він запевнив, що ситуація напружена, але перебуває під повним контролем. Також, за його словами, сил і засобів для нанесення удару по противнику достатньо.

У свою чергу заступник начальника ГУМВС в Донецькій області Ілля Ківа написав на своїй сторінці в Facebook, що за Вуглегірськ йдуть бої, а Дебальцеве знаходиться під контролем сил АТО.

Він також додав, що українські силовики не забезпечені достатньою кількістю боєприпасів.

Як відомо, у четвер увечері полк "Азов" повідомив, що атака на Вуглегірськ відбита, однак пізніше прес-офіцер АТО Леонід Матюхін заявив, що бій все ще триває.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування