Кривий Ріг не схотів визнавати Росію агресором

Субота, 31 січня 2015, 13:31

У Кривому Розі (Днепропетроськ обл.) у ході сесії міськради депутати не підтримали внесення до порядку денного питання про визнання Росії країною-агресором.

Про це повідомляє місцеве видання 0564.ua.

При голосуванні за внесення питання до порядку денного "за" проголосували тільки 9 осіб.

Зазначимо, 31 січня розпорядженням міського голови у Кривому Розі оголошено Днем жалоби за загиблим від рук російських терористів Олександра Чумаченка, командира відділення парашутно-десантної роти 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

Раніше на акціях протесту мешканці Кривого Рогу звинувачували нинішній склад міськради в роботі на інтереси екс-президента Януковича і Партії регіонів, а також в ігноруванні реальних потреб громади Кривого Рогу. Як відомо, нинішній склад міськради ухвалив "Звернення" до Януковича із закликом вжити жорстких заходів до протестуючих, після чого почалися побиття і розстріли учасників Майдану.

31 січня проходить сесія міськради Кривого Рогу. На порядку денному - зміни в раніше ухвалений бюджет міста.

Депутати засідають у сесійній залі Дзержинського райвиконкому. Навколо будівлі для охорони громадського порядку перебуває понад 100 правоохоронців та бійці спецбатальйону "Кривбас". У самій будівлі на трьох поверхах розташувалися хлопці спортивної статури.

0564.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування