Порошенко передасть військовим зброю. Постачальників хоче узгоджувати з волонтерами

Неділя, 4 січня 2015, 09:58

5 січня на військовому полігоні під Житомиром відбудеться передача чергових 100 одиниць техніки для потреб української армії.

Про це повідомив президент Петро Порошенко у ході робочої наради з керівниками силових відомств за участі секретаря РНБО України.

Президент наголосив на тому, що за короткий термін вдалося значно посилити боєздатність Збройних сил України.

"Фактично за місяць ми передали нашим військовим значні обсяги нової або модернізованої бойової техніки. Найближчим часом заплановано чергові етапи передачі сучасної техніки до Збройних сил", - заявив Порошенко. 

У ході наради Міністр оборони представив президенту кроки щодо реформування міністерства та перші результати спільної з волонтерами роботи по матеріально-технічному забезпеченню військ.

За словами Порошенка, кожен мобілізований військовослужбовець має бути забезпеченим усім необхідним, а питання вибору постачальника має узгоджуватися керівниками силових відомств з волонтерами.

"Якщо потрібно переглянути компанії постачальники, які були в минулому, потрібно це зробити за участі волонтерів. Я був приємно вражений якістю та ціною української продукції для військових, що була представлена на Яворівському полігоні і прошу Міністерство оборони врахувати цю позицію", - зазначив він.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування