Горностаєва: Шокін не мій батько

П'ятниця, 13 лютого 2015, 10:40

Заступниця прокурора Одеської області Тетяна Горностаєва заявляє, що генпрокурор Віктор Шокін не є її батьком.

Про це вона розповіла в інтерв'ю 368.media.

За її словами, Шокін не є її біологічним батьком, але певний час був одружений на її матері.

"Я знайома з Віктором Миколайовичем, але не є його рідною дочкою, бо народжена в іншому шлюбі. Певний час він був чоловіком моєї матері, але вже більше десяти років, як цього шлюбу не існує", - розповіла Горностаєва.

"З того ж часу, приблизно з 2004 року, до мого приходу в органи прокуратури, тобто в 2005 році, ми з Віктором Миколайовичем не спілкуємося", - додала вона.

За словами Горностаєвої, її прихід на посаду заступниці прокурора області ініціював сам нинішній прокурор Одещини Андрій Приз.

"Зміна штату була пов'язана з тим, що у жовтні у зв'язку з законом України "Про очищення влади" були звільнені чотири з п'яти заступників. Андрій Андрійович (Приз) запропонував мені зайняти цю посаду, і я погодилася", - запевняє Горностаєва.

При цьому вона вважає, що закон про люстрацію суперечить Конституції.

"З моєї точки зору закон "Про очищення влади" суперечить Конституції, суперечить основним принципам і свободам людини, принципу презумпції невинуватості, індивідуальної відповідальності... Це не означає, що якщо людина займала посаду, то вона апріорі є злочинцем", - вважає Горностаєва.

Як відомо, раніше стало відомо, що Горностаєва, яку називають дочкою генпрокурора Шокіна, її чоловік та свекор працюють на керівних посадах у прокуратурі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування