За Логвиново точаться жорсткі бої. Сили АТО не відходили

П'ятниця, 13 лютого 2015, 12:24

В районі населеного пункту Логвиново, що на трасі між Дебальцевим та Артемівськом, точаться бої, місто не контролюється жодною із сторін.

Про це повідомляють у прес-центрі АТО та у Генштабі.

"Наразі йде бій, місто не контролюється жодною із стороні, тому що воно є полем протистояння", - сказав речник АТО Андрій Лисенко.

"Там дуже жорстке протистояння йде, противник стягнув сили, ми теж це робимо. Незрозуміла ситуація, казати про перемогу якоїсь зі сторін не можна. Бій триває", - додав він.

Водночас, речник АТО Анатолій Стельмах розповів Українській правді, що селище Логвиново перебуває в зоні вогневого ураження української артилерії. У кількох кілометрах від нього є позиції бойовиків.

 

"Нашій військові перебувають на своїх позиціях. Нічого не залишали і не відступали. Це наша найбільш гаряча точка на сході", - наголосив Стельмах.

Водночас в.о. керівника прес-служби Генштабу Владислав Селезньов повідомив, що задача утримати контроль над Логвиново залишається.

"Інформація про те, від Логвиново відійшли наші сили – не відповідає дійсності. Там йде бойова робота артилерії, ми робимо маневри", - додав Селезньов.

"Противник продовжує атакувати наші позиції, ми стримуємо агресію і робимо все, щоб Логвиново лишилося під нашим контролем. Але ситуація складна", - сказав він.

"Боєприпаси, продовольство, зброя там є. Доставка ускладнена, але є можливість все це доставляти. Проблеми були 3-4 дні тому, але зараз ситуацію виправили", - зазначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування