Бойовики знову штурмують Дебальцеве. Стріляли 34 рази, загинули 14 людей

Субота, 14 лютого 2015, 09:05

Протягом ночі противник продовжував активно завдавати вогневих ударів, загалом за ніч бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО 34 рази. 

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Дебальцівському напрямку.

"За ніч ворог понад 15 разів із використанням реактивних систем залпового вогню, танків, артилерії обстрілював місто та навколишні села. Близько 3 години ночі бойовики невдало спробували штурмувати наші позиції на південно-східних околицях Дебальцевого", -повідомили у прес-центрі.

Також напружена ситуація залишається і на Луганському напрямку. Тут від дій противника постраждали Новотошківське, Станиця Луганська, Вільхове. 

На Донецькому напрямку під удари потрапили, Авдєєвка, Тоненьке, Новобахмутовка.
Продовжуються обстріли Чермалику, що поблизу Маріуполя. 

В ході протистоянь незаконних збройних формувань з українською армією терористи несуть шалені втрати. Так за даними розвідки, лише за минулу добу вони втратили майже 100 чоловік, ще близько 180 отримали поранення. 

"13 лютого вчергове показало, що ворог завдає вогневих ударів по селищам незважаючи на цивільне населення. Вчора від градів злочинців загинули 6 чоловік у селищі Щастя, 5 чоловік у селищі Горняк, троє в Артемівську. Ці люди не брали у руки зброю. Їх вбили на своїй, рідній землі ті - хто називають себе "захисниками Донбасу", - зазначили у штабі. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування